Alltid fri frakt vid köp över 1200kr

  >  #yesinspomamisew

 #YESINSPOMAMISEW

Det är så många av Er som visar upp Era sy alster och delar med Er av dessa på sociala medier. Min tanke är då att skapa ett galleri på min hemsida där jag samlar och delar med mig av Era bilder så alla kan se era uppsydda produkter och kunna ta del av den inspirationen. Bilderna kommer då publiceras främst på instagram, vilken har en direkt koppling till hemsidan men även ibland på Facebook.

Genom att svara på min förfrågan att använda dina bilder med hashtag #yesinspomamisew godkänner du följande:

  

Du tillhandahåller MaMi Sew – handmade (orgnr: 871221-1682), ett icke-exklusivt, royaltyfritt licens för att använda bilder som du har svarat med #yesinspomamisew, i det följande kallad “bild”, i deras marknadsföring och/eller reklam, Inklusive i galleriet på hemsidan, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, lagra material och andra marknadsföringsändamål.

 

Härmed intygar du att du äger alla dina rättigheter till dina bilder, du har fått tillstånd från personer som visas i dina bilder för att överföra rättigheterna här och användningen av dina bilder av MaMi Sew – handmade kommer inte att bryta mot tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag.

 

Därmed friar du MaMi Sew – handmade från alla skyldigheter för att betala dig för användningen av dina bilder och för de immateriella rättigheterna för dem som är associerade med ovan beskrivna användningar och därigenom frigör och godkänner att hålla MaMi Sew – handmade och alla personer som verkar för MaMi Sew – handmade skadeståndsanspråk för alla anspråk och skulder, oavsett natur, i samband med användningen av bilderna enligt ovan.

 

Skulle du ångra dig senare efter att du godkänt att vi får använda oss av dina bilder så är det bara att maila oss på [email protected].

Så plockar vi bort dina bilder.

Facebook
Facebook
Instagram