Alltid fri frakt vid köp över 1200kr

  >  Om mig

Jag som driver företaget MaMi Sew handmade heter Katarzyna Janiszewska och är en stolt mamma. Under min mammaledighet drev jag en liten hemma hobbyverksamhet och sydde mest till bekanta och vänner. Med tiden kom det mer och mer förfrågningar om jag kunde sy andra saker, och då växte även sy-rummet och fler maskiner inhandlades.

Min största inspiration, modell och min egen testare är min dotter Zuzanna som föddes sommaren 2015. Tack vare henne kan jag pröva mig fram och se vad som faller i smaken för små barn både när det gäller kläder och andra produkter som jag syr.

Det tog ett bra tag innan jag kom på ett bra namn till företaget och den perfekta loggan som skulle passa för det jag gör – en mamma som älskar att sy samt har sin familj på första plats. Därför har jag skapat en logga som illustrerar mig, med min dotter i famnen som håller en synål och en tråd format till ett hjärta.

Då tiden inte räcker till att sy på beställning, har jag bestämt mig att starta en tygbutik. Min affärsidé är att ständigt ta in nya och unika tyger som sticker ut med massor av glada motiv och färger, som samtidigt passar både vuxna och barn. Alla tyger jag säljer är oeko-tex certifierade vilket är en märkning som står för att tygerna är fria från gifter.

En liten framtidsdröm jag har är att designa och trycka mina egna motiv på tyger. Hoppas att denna dröm blir verklighet en vacker dag.

Facebook
Facebook
Instagram